Helppo Kinderkakku
Maaliskuu. Sen huomaa ainakin valon määrässä. Koko ajan valoisampaan päin mennään ja se on hienoa se. Aurinko häikii niin, että aurinkolasit on saanut kaivaa laatikon pohjalta taas käyttöön. Ensi kuun vaihteessa vietetään pääsiäistä ja päätin tehdä viikonlopun vieraille Kinderkakkua.
Kakku on liivatteeton ja tein sen gluteenittomana.
Kinderkakku:
Pohja:
50 g voita
150 g (gl) suklaakeksejä
Valkosuklaatäyte:
3 dl kuohukermaa
100 g Philadelphia tuorejuustoa
200 g valkosuklaata
Tummasuklaatäyte:
3 dl kuohukermaa
100 g Philadelphia tuorejuustoa
200 g tummaa suklaata
Murenna keksit tehosekoittimessa. Nypi huoneenlämpöinen voi keksimurun joukkoon. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Levitä keksimuru-voi -seos tasaisesti vuoan pohjalle. Valmista valkosuklaatäyte. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Sulata suklaa ja sekoita se kerma-tuorejuustoseoksen joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle. Tasoita pinta. Valmista tummasuklaatäyte kuten valkosuklaatäyte. Levitä täyte valkosuklaatäytteen päälle. Nosta kakku muutamaksi tunniksi jääkaappiin tekeytymään. Koristele ennen tarjoilua Kindermunilla.
Jos haluat kakusta vielä enemmän Kinderimäisen, niin vaihda tummasuklaa maitosuklaaksi. Silloin kakusta tulee vielä aavistuksen makeampi.
Kiitos reseptistä! Testiin menee! ��
VastaaPoistaKiva kuulla 🤩!
Poista